Dead Men Left

Sunday, May 23, 2004

Anyone out there speak Norwegian? It'd be nice to know what all this is about: (I suspect it's not too flattering.)

"LSESWU
I dag spiste jeg noe med det tiltrekkende navnet yoghurt coated strawberry. Det smakte noe helt for ille, og årsaken kan kanskje ligge i ingrediensfortegnelsen: 13% tørket pære, 9% tørkede aprikoser, 4% sultanas (som jeg ikke husker hva heter på norsk akkurat nå). Det er riktignok 1,5% jordbærjuice i greia også, men det hjalp liksom ikke så mye. Rip off, kaller vi sånt.

Men altså: LSESWU - LSE Socialist Workers Union. Jeg er veldig fascinert av denne grupperingen. Ikke bare er de beinharde sosialister og vil helst at ingen som er uenige med dem skal få lov til å snakke og heil Lenin og hele pakka, de har også lekre slagord som "One stockbroker is one too many" og "One solution - revolution". Lederen deres er research student i økonomisk histoire (aner vi en marxistisk innfallsvinkel her?) og uvenner med alle, og alt er bare fryd og gammen. Jeg tenker dog: Det er vel strengt tatt ingen av dem som faktisk ER workers. Tatt i betraktning at de betaler en hel masse penger for å studere når over halvparten av landets befolkning ikke har høyere utdannelse, vet jeg ikke med sosialismen heller, jeg.

Dog: Et interessant skue for den som dessverre gikk glipp av AKP-ml. Lurer på om LSESWU skal selv-proletariseres eller hva det nå het snart også. Tilbake til gølvet!"